Home Arrangementen Menukaart Links Openingstijden Contact

Feesten en Partijen bij Museumzicht in Overloon

Museumzicht is bij uitstek uw locatie voor feesten en partijen. De mogelijkheden variëren van zaalverhuur tot een aangeklede bruiloft. Bovendien zijn er mogelijkheden voor vertier. Denk hierbij aan combinaties met onze Oorlogsmuseum Arrangementen of het Fiets Arrangement. Ook voor de kinderen is er een speeltuin direct aan het terras en hebben we bovendien allerlei speelgoed zodat zij zich niet hoeven te vervelen. Onze formule voor feesten en partijen is maatwerk. U geeft aan wat de wensen zijn en wij creëren een feest dat op voorhand al geslaagd is. De mogelijkheden zijn legio; warme buffetten, koude buffetten, combinatie van beiden, barbecueën (meer info), menu’s. In overleg is zo goed als alles mogelijk. Onze referenties strekken van Venray tot Boxmeer. Binnen heeft ons restaurant een capaciteit tot 80 personen.

Ook voor een bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsuitje of  personeelsfeest naar Museumzicht

Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsuitje of een personeelsfeest bij Museumzicht in Overloon bent u aan het juiste adres. Met meer dan 20 jaar ervaring hebben wij alle kennis die nodig is om van uw feest een succes te maken. We hebben reeds voor vele bedrijven uit Overloon, Venray, Boxmeer en omgeving een feest verzorgt. Onze formule voor een bedrijfsfeest, jubileum, bedrijfsuitje of personeelsfeest is maatwerk. Neem contact op en laat ons invulling geven aan uw ideale feest.

Maar ook voor een bruiloft, receptie of feestavond naar Overloon

Met een bruiloft, receptie of feestavond kunnen wij prima uit de voeten. U geeft aan wat uw wensen zijn en wij maken voor u een feest op maat. Wij kunnen de algehele organisatie op ons nemen waarbij zelfs entertainment geregeld wordt. Betaalbaar en kindvriendelijkheid staan natuurlijk hierbij centraal. Neem contact op voor een goed voorstel op maat.

De Brabantse koffietafel

En niet te vergeten de Brabantse koffietafel. Een rijkelijk gedekte tafel met diverse soorten brood, vleeswaren, kaas en andere lekkernijen. Ook hebben wij voor grotere groepen een aantrekkelijk Oorlogsmuseum Arrangement (Oorlogsmuseum is naast Museumzicht gelegen)

De barbecue

De barbecue kan deel uitmaken van een feest of partij. Een barbecuemenu bestaat uit: 6 soorten vlees.
Diverse soorten sausjes, stokbrood en kruidenboter.
Rundvlees en diverse andere soorten salade.

Neem contact op voor een voorstel op maat.