Home Arrangementen Menukaart Over-ons Links Openingstijden Contact

Een kinderfeestje word een kinderfeest bij Museumzicht in Overloon

Of je nu uit Overloon, Venray, Boxmeer of een ander dorp uit de omgeving komt, een kinderfeestje wordt altijd een kinderfeest bij Museumzicht. Je viert maar 1 keer per jaar je verjaardag. Aan ons terras grenst een speeltuin waar naar hartelust gespeeld kan worden. In ons restaurant is ook een grote verzameling speelgoed aanwezig. Even reserveren en het feest kan beginnen.

Zelf bakken op je kinderfeestje

Een kookfeestje, zelf pannenkoeken bakken tot je niet meer op kunt. Inclusief een radartorentje softijs met discodip en als toetje mag je een verrassing uitzoeken. Je moet wel minimaal 3 vriendjes of vriendinnetjes uitnodigen voor je verjaardagsfeestje. Betaalbaar uit eten en kindvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Het kinderfeest arrangement is er voor slechts € 9,50

Kinderfeestje naar het Oorlogsmuseum

Natuurlijk als de kinderen iets ouder zijn kan er ook gekozen worden voor het Oologsmuseum Arrangement voor kinderen. Als er een verjaardag is of een andere gelegenheid kan het Oorlogsmuseum Arrangement voor kinderen gecombineerd worden met zelf onbeperkt pannenkoeken bakken.

Een kinderfeestje bij Pannenkoekenhuis Museumzicht is dichterbij dan u denkt

Kinderfeestje in Overloon - zelf pannenkoeken bakken

Kinderfeestje
            met speeltuin naast de deur bij museumzicht

Kinderfeestje met ruime hoeveelheid speelgoed