Home Arrangementen Menukaart Over-ons Links Openingstijden Contact

                     

                    Onze Bierkaart


Bavaria (5.0%)

Een verfrissend, zuiver en goed door-drinkbaar pils met tonen van granen en fruit. Dorstlessend helder lichtblond bier met een aangename bitter in de afdronk.
 
La Trappe Witte Trappist (5.5%)

Het enige trappistenwitbier ter wereld. Lichtblond, troebel en met een stevige, vaste schuimkraag. Zacht moutig, licht zurig en prikkelend door het koolzuurgehalte.
 
 


La Trappe Blond (6.5%)

Goudgeel trappistenbier met een witte schuimkraag en een rijke smaakbeleving. Een toegankelijk, prikkelend bier met een licht zoete, zacht bittere en moutige smaak. 
 

La Trappe Dubbel (7.0%)

Klassiek donkerbruin trappistenbier met een ivoorkleurige schuimkraag. Een volmoutige en karamalzoete smaak met een subtiele, zoete invloed van dadel, honing en gedroogd fruit. 
 


La Trappe Tripel (8.0%)

Klassiek en krachtig trappistenbier. Goudblond met een witte schuimkraag. Een volle smaak met een kandijzoet en lichtmoutig karakter.
 

La Trappe Isi'dor (7.5%)

Amberkleurig trappistenbier met een gebroken witte schuimkraag. De harmonieuze smaak begint fruitig en gaat over in moutige karamel; een perfecte balans tussen complexiteit en eenvoud. 
 
 

La Trappe Quadrupel (10.0%)

Het orginele donkere trappistenbier, zwaar en stevig met een volle, verwarmende, intense smaak. Moutig met zoete tonen van dadels, vijgen en karamel en een lange, zachte afdronk.
 


La Trappe Bockbier (7.0%) seizoensbier

Uniek seizoensbier met een droge, gebrande en kruidige smaak. Een bittere ondertoon smelt verrassend samen met een ondertoon van zoethout.
 


Brasserie LeFort (8.5%)

Donker en complex degustatiebier van hoge gisting met nagisting op fles. Bier met een zoet aroma, een krachtige body vol tonen van chocolade en karamel en een lange afdronk.
 


Tripel LeFort (8.8%)

Krachtig blond bier met een hergisting op fles. Vol en zoet met een stevige, romige body vol tonen van gekarameliseerd steenfruit, honing en een fijne, droog-bittere afdronk.
 
 


Cornet (8.5%)

Sterk blond bier gerijpt met eikenhout. Aromatisch met bloemige-, fruitige- en gisttonen. Romig en rond met een lichtgezoet palet vol fruitige hoppen en gisten, vanille-houttoetsen en zachte bitters.
 


Omer Traditional Blond (8.0%)

Blond bier van hoge gisting met nagisting op fles. Krachtig en fris blond bier met een verfijnd fruitig aroma, een stevige body en subtiele bitterheid in de afdronk. 
 


Pauwel Kwak (8.0%)

Dit bier met een alcoholpercentage van 8% en een diepe amber kleur heeft een zware geur die precies overeenkomt met de smaak. Karamel voert de overtoon.  
 
 


Urthel Saisonnière (6.0%)

Unieke combinatie van saison- en witbier. Sprankelend, goudkleurig en troebele doordrinker met een lichtzoete body met hopaccenten en een stevige bite in de afdronk. 
 


De Molen Vuur & Vlam (6.2%)

Zwaar gehopte India Pale Ale met een bloemig, fruitige neus. Vuur & Vlam heeft een fruitig en granig palet welke gebalanceerd eindigt in een bittere en droge afdronk.
 


Ayinger Bräu-Weisse (5.1%)

Traditioneel Beiers weizenbier, goed doordrinkbaar en dorstlessend. Zomers, bruisend troebel bier vol van smaak met een fruitige body met een zachte afdronk.
 
 


Palm (5.2%)

Speciaal amberkleurig bier, vlot doordrinkbaar en vol van smaak. Aromatisch en hoppig op de neus, honingzoet en zacht van smaak met fruitige gistingaroma's.
 
    

Corona (4.6%)

Corona is herkenbaar aan de transparante met gescreend etiket. Dit verfrissende lichte bier wordt goed koud en rechtstreeks uit de fles gedronken met een partje limoen in de hals. Corona behoort tot de vier meest gedronken bieren in de wereld.
 
 


Rodenbach (5.2%)

Roodbruin foederbier met een zacht zoetzure smaak van roodfruit. De rijping op eikenhout geeft het bier een complex karakter en een zachte afdronk.
 


Rosé Max (4.5%)

Fris en fruitig rosékleurig van spontane gisting, verfijnd met zoete aroma's van frambozen en een frisse zoet-zure smaak door 10% natuurlijke vruchtensappen.
 


Bavaria Oud Bruin (3.0%)

Traditioneel gezoet helder bruin bier. Moutig en karamelzoet op de neus en van smaak. Goed doordrinkbaar met een stroperige zoetheid en vriendelijk alcoholpercentage. 
 


Bavaria Radler Lemon (2.0%)

Zonnige mix van natuurlijke citroenwaters en Bavaria bier. Friszoete dorstlesser met natuurlijke vruchtensappen, onvervalst bierkarakter, alcoholbite en frisse afdronk.
 


Bavaria Radler Lemon (0.0%)

Zonnig en dorstlessende geheel alcholvrije bierdrank op basis van bruisend natuurlijk citroenwater en Bavariabier. Fris-zoet, licht, granig en fruitig en bovenal verfrissend.
 
 


Bavaria 0.0% Original (0.0%)

Verfrissend geheel alcholvrij pilsener met de authentieke, volwaardige biersmaak van Bavaria. Dorstlessend en goed doordrinkbaar met een rijke smaak en een stevige afdronk.