Home Arrangementen Menukaart Over-ons Links Openingstijden Contact

Pannenkoekenrestaurant Museumzicht Overloon

Pannenkoekenrestaurant Museumzicht is uw restaurant als het gaat om betaalbaar uit eten en kindvriendelijkheid. Ruim 20 jaar zijn we gevestigd naast het Oorlogsmuseum in Overloon. Met nog steeds heel veel plezier oefenen we ons bedrijf uit.

Het terras van het pannenkoekenrestaurant

Aanbiedingen Museumzicht

Pannenkoekenrestaurant Museumzicht heeft soms ook bijzondere aanbiedingen. Zet de pagina aanbiedingen bij uw favorieten om optimaal te profiteren van voordeel.

De zaal van het pannenkoekenrestaurant

De Nieuwsbrief van ons Pannenkoekenrestaurant

Wenst u op de hoogte te blijven, schrijf dan snel in voor onze nieuwsbrief

Pannenkoekenhuis speciaal voor kinderen

Bij ons mogen kinderen gewoon kind zijn. Als de kinderen zich vermaken, vermaken de ouders zich ook. Het pannenkoekenrestaurant heeft een ruime sortering speelgoed. Zie wat er zoal te doen is voor de kinderen

Foto´s van ons restaurant en terras

Op het blad foto´s kunt u een indruk krijgen van het restaurant en het terras. Op zonnige dagen is het terras doorgaans goedgevuld en heerst er een sfeer van ontspanning en spelende kinderen. Zie de foto´s van Museumzicht.

Serre en het aangrenzende terras

De omgeving van Overloon

Houten kar met bloemen in de tuin van het restaurantOverloon is vooral bekend van het Oorlogsmuseum. Maar Overloon heeft nog veel meer te bieden. Lees meer over de geschiedenis en Omgeving van Overloon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bord pannenkoekenbakker

Terras van het restaurant

restaurant

Speelhoek terras